Kookstudio de Kookwereld

Wijn & spijsproeverij

Laat u verrassen op een door u zelf gekozen locatie of bij Kookstudio de Kookwereld. Ervaar hoe de combinatie van goede wijn en culinaire gerechten een samenspel kan zijn.

Deze culinaire ervaring zal onder leiding van chef-kok Lennard van Bergen en wijnkenner Laurent Smedts worden verzorgd. Tijdens deze wijn & spijsproeverij zal dieper worden ingegaan op het creëren van de gerechten en de daarbij passende wijnen. Er zal ook aandacht besteed worden aan combinaties die niet bij elkaar passen, zodat de gasten kunnen ervaren wat wijn met spijs kan doen.

Wanneer u kiest voor een wijn & spijsproeverij in Kookstudio de Kookwereld is het minimum aantal personen 12 en een maximum aantal personen van 16 mogelijk.

Wanneer u kiest voor een wijn & spijsproeverij op een door u gekozen locatie is het minimum aantal personen van 12 van toepassing en het maximum aantal personen locatie afhankelijk.

De prijs p.p. € 67,50 voor 7 gerechtjes met bijpassende wijnen. De wijn & spijs proeverij duurt ca. 4 uur, tijdstip is in overleg te bepalen.

Kookstudio de Kookwereld | kookstudiodekookwereld@gmail.com